Verzekerd van de beste service 24/7

Met apparatuur van Hegro haalt u het beste van het beste in huis op het gebied van professionele bakwanden en horeca apparatuur. Daarom zorgen wij via onze fabriek ook voor de professionele service die daarbij hoort. Wij zullen altijd voor u klaar staan en u kunt contact opnemen met 0348-413197 of een e-mail naar info@hegroholland.nl. Wij kunnen u snel van dienst zijn en zorgen er voor dat uw bedrijfsvoering niet in gevaar komt.

 

Servicecontract

 

Om te voldoen aan de eisen van uw verzekeraar en om gedurende het hele jaar verzekerd te zijn van probleemloos functionerende apparatuur, bieden de gecertificeerde Hegro dealers u tevens de mogelijkheid van een servicecontract. Deze kunt u op verschillende manieren invullen; afgestemd op uw behoeften en naadloos aansluitend op uw bedrijfsvoering. Dankzij een vast bedrag per jaar, zijn de kosten voor service van tevoren te overzien.

 

Praktisch servicenetwerk

 

Uw Hegro frituurbakwand of grootkeukeninstallatie koopt u via ons of via  het uitgebreide servicenetwerk van Hegro. Elke dealer is door Hegro gecertificeerd. Zij staan garant voor perfect advies, een goede begeleiding en een vakkundige service.Uiteraard kunt u ook terecht bij het verkoopadviesorgaan van Hegro Holland. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag en komen desgewenst bij u langs op locatie, eventueel samen met één van de dealers uit uw regio.

Voer uw adres in rechts van de kaart en zie welke dealers het dichtst bij u in de buurt zijn.

Enter your address:


Radius: 

Frituurtips van Hegro

Bespaar zelf zoveel mogelijk op onderhoud- en verbruikskosten door deze simpele tips van Hegro:

TIP 1) Verwarm uw frituurvet langzaam naar de gewenste temperatuur, dit om de levensduur van uw vet te verlengen. Bespaar vet door de manden goed te laten uitlekken.

TIP 2) Kies bij frituren de verhouding 1:10. Eén deel frituurproduct in tien delen frituurvet. Verwijder het ijs van bevroren producten voordat u frituurt. Gooi geen gezouten frites terug in de frituurpan.

TIP 3) Reinig regelmatig uw afzuigfilters voor een langere levensduur van de motor en een schoon afzuigkanaal. Tevens komt dit de brandveiligheid ten goede.