Frituren
Begin vijftiger jaren werd het bereiden van vierkante aardappelstaafjes in hete olie of vet een begrip. Toen al werden er verschillende bereidingspannen gebruikt. Langzamerhand maakte een pan op open vuur of een element in een bakje plaats voor moderne frituurapparaten.

 

Hegro, de juiste keuze

 

Al sinds 1983 is Hegro een toonaangevende producent van frituurinstallaties en maatwerk RVS apparatuur voor de Horeca. Hegro is een ambachtelijk Nederlands maakbedrijf die inmiddels produceert voor heel Europa en daar buiten. De liefde voor het vak, zorgt ervoor dat wij in oplossingen denken. Innovatie, productontwikkeling, maatwerk en vakmanschap zijn enkele kernbegrippen waardoor Hegro zich onderscheidt.

 

Uw bakwand zal dan ook met de grootste zorg worden vervaardigd waardoor u vele jaren plezier zult hebben van een duurzaam en kwalitatief zeer hoogwaardige frituuroven.

 

Kenmerken Hegro Holland:

 

  • Design en kwaliteit van afwerking 
  • Techniek, zowel qua performance product als nadenken eindgebruiker en monteur 
  • Maatschappelijk verantwoord, gas en vetbesparing tot wel 70% ten opzichte van conventionele bakwanden 
  • Flexibiliteit van de fabriek, gebruikerswensen altijd uitwerken tot een gewenst eindproduct 
  • Innovatie; lift, vetfilterinstallatie, leegloopregeling etc 

 

Hegro onderscheiding
De laatste decennia liep Hegro bij al deze innovatieve ontwikkelingen voorop. Niet voor niets werd Hegro in 1995 onderscheiden door het keuringsinstituut Gastec. Dit voor de ontwikkeling van een geheel nieuw verwarmingssysteem: de hoogrendementfriteuse.

 

Hegro Holland frituurbakwanden staan wereldwijd bekend als de top op gebied van professioneel frituren.  Ongekende klasse in kwaliteit, olie- en gasbesparingen (HR), design, gebruiks- en onderhoudsgemak en afwerking.

 

Naast het waarborgen van deze kenmerken van de Hegro frituurbakwanden, zijn wij voortdurend bezig om onze producten nog verder te ontwikkelen en daarmee nog beter, duurzamer, en gebruiksvriendelijker te maken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk onderdeel binnen onze organisatie. Hierin heeft Hegro Holland al zeer veel zaken goed op orde, zoals bijvoorbeeld de nieuwe HR frituur ketel met vlakke bodem. Deze ketels besparen niet alleen 70% op het gas verbruik ten opzichte van de conventionele ketels, maar besparen ook nog eens zeer veel op het olie (of vet) verbruik. Dit scheelt enorm met andere vergelijkbare aanbieders. in plaats een ketel met een inhoud van 25 liter hebben wij een ketel met dezelfde bakcapaciteit met een inhoud van maar 12.5 liter, reken uit uw winst!

 

 SIROCCO HR