Hegro Holland is voortdurend bezig met innovaties op het gebied van gebruiksgemak, energiebesparing, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast loopt Hegro Holland voorop op de internationale markt omdat men inmiddels weet dat Hegro staat voor kwaliteit en vertrouwen. Er staan inmiddels al in een groot aantal landen professionele frituurbakwanden van Hegro Holland.

Hegro Holland werkt altijd samen met topondernemers en is nu een samenwerking aangegaan met de Meesters van de Friet ( www.meestersvandefriet.nl ). Zo kunnen wij onzeklanten nog beter helpen door naast het leveren van een workshop verse friet bakken, in een Hegro oven, met daarbij informatie over diverse goede frituurolien, de beste frietaardappelen en andere benodigheden voor het bakken van de lekkerste frieten en snacks.

Meesters van de friet is een concept van Oiltrade BV. Zij werken samen met verschillende bedrijven zoals John van der Kroon aardappelhandel. Wij selecteren voor u het hele jaar de beste producten voor ambachtelijke verse friet. Daarnaast geven de Meesters advies om tot het lekkerste frietje van het land te komen.


twitter linkedin facebook Terug