Een perfecte oliebol is een combinatie van vakmanschap, aandacht, de juiste ingrediënten en ideale omgevingsfactoren tijdens het bakproces. De Oliebollen bakwand is hierin de beste keuze. Deze oliebollenfriteuses realiseren een ideale constante temperatuur, waardoor een grote vetopname van de oliebollen wordt voorkomen.

 

Oliebollenbakken

Deze bakwand is uitermate geschikt voor het bakken van oliebollen en is de ideale oplossing voor mobiele verkoopunits. Deze oliebollen bakwand realiseert een ideale constante temperatuur, waardoor een grote vetopname van de oliebollen wordt voorkomen. Door onze standaard diepere ketels van 20 cm, zorgt dat de deegballen de bodem niet kunnen raken. Standaard wordt de bakwand met gas uitgevoerd, maar op aanvraag is ook een elektrische uitvoering leverbaar. Deze is speciaal ontwikkeld voor plaatsing op locaties waar gas niet aanwezig en/of niet toegestaan is. Denk hierbij aan grote winkelcentra en supermarkten.

Verkrijgbaar ketelafmetingen:

680x450 mm (30 kW)

450x450 mm (24 kW)

Veiligheid voorop

Met zijn mechanische regelcomponenten, ingebouwde brandpreventie, zware verchroomde aftaphandels en meegeleverde klotsdeksels is de Oliebollen bakwand een praktische en zeer veilige installatie.

Stel uw eigen Bakwand samen

U kunt de bakwand qua indeling volledig aanpassen naar wens en bijvoorbeeld uitbreiden met een bain-marie, papbak, spoelbak en opbergladen. Neem contact op voor meer informatie.

Het beste van de oliebollen bakwand op een rijtje

  • robuuste rvs allesbakker met conventionele brandertechniek
  • uitermate geschikt voor mobiele verkoopwagens
  • naadloos gelaste potten in bovenblad uit één stuk
  • elke ketel is voorzien van brandpreventie
  • plaatwerk rvs AISI 304, dikte 1 + 1,5 mm